Компьютерная Академия Шаг | Полноценное IT-образование‎. Авторские методики, преподаватели-практики, 100% практических занятий. Ты будешь понимать принципы программирования и сможешь выбрать свой путь в IT.

Ваш браузер устарел!

Вы пользуетесь устаревшим браузером Internet Explorer. Данная версия браузера не поддерживает многие современные технологии, из-за чего многие страницы сайта отображаются некорректно, и могут работать не все функции. Рекомендуем просматривать сайт с помощью актуальных версий браузеров Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera Microsoft Edge

Prin completarea formularului vă exprimați acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, în scopul asigurării comunicării și a prestării serviciilor noastre către dumneavoastră, și de a nu se transmite persoanelor terțe.

Mai multe detalii.

Din 1999

Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

în cifre

45 000

Studenți

1 800

Profesori

72

Filiale

125 000

Absolvenți

20

Țări

De ce STEP IT Academy?

Încercăm să facem totul pentru a ne asigura că absolvenții STEP IT Academy pot fi recrutați după terminarea cursurilor de către cei mai importanți angajatori din sectorulul IT&C. În fiecare an analizăm și îmbunătățim programa cursurilor, astfel încât să corespundă ultimelor tendințe de pe piața muncii. Pentru a avea o rată de succes cât mai mare toate cursurile sunt susținute de specialiști în domeniu.

Programa

Programă de studii actualizată permanent

Pentru îmbunătățirea programei de studii, discutăm periodic cu companiile partenere - viitorii angajatori ai absolvenților noștri. Acest aspect este esențial pentru a asigura o bază de cunostințe ce corespunde necesităților actuale industriei IT.

Profesionalism

Specialiști în domeniul IT

La STEP IT Academy predau specialiști cu vastă experiență în domeniul IT și abilități practice dovedite. Scopul lor este acela de a face studiile așa cum ar trebui să fie!

Atmosferă

Responsabilitate

La STEP IT Academy cursurile se desfășoară într-o atmosferă prietenoasă, în săli de curs confortabile și dotate cu echipamente de ultimă generație. La noi nu există "cei care rămân în urmă", "favoriți" sau "concurenți". Cursanții lucrează împreună și se susțin reciproc pentru a progresa, dezvoltă proiecte atât în echipă cât și individual și cunosc secretele domeniului IT. Astfel reușim să inspirăm o parte din absolvenții noștri să își deschidă start-upuri, să devină antreprenori sau să obțină job-ul la care doar visau.

Recunoaștere

Obțineți diplomă de la Microsoft, Autodesk, Cisco în cadrul STEP IT Academy.

Absolvenții noștri lucrează

Companiile în care lucrează absolvenții STEP

Realizări

Apariții în presă

Times

Revista Time a numit un proiect al studenților noștri drept "Invenția anului". Invenția lor - Mănușile sensor, care transformă limbajul gesturilor în cel al cuvintelor – a intrat în top 10 ale celor mai bune invenții.

Alte articole
Solicitați un apel înapoi