Bucuresti Strada Banu Antonache 40-44 (Floreasca)
De ce STEP
IT Academy?

Programa de invatamant moderna

Programa a fost conceputa sa fie in conformitate cu cerintele pietei. Mai mult, ea este actualizata periodic pentru a se plia perfect pe nevoile industriei si ale tehnicii actuale.

Material didactic unic de studiu

Programa de instruire a fost creata special pentru cursantii academiei STEP IT. Metodele, autorizatiile, lectiile electronice, planurile de invatamant, proiectele reale de studiu, toate acestea asigura un nivel inalt de cunostinte pentru studentii nostril

Instruirea didactica

Profesorii STEP IT Academy sunt certificati in industria IT. In mod regulat, acestia participa la seminarii, lectii practice si traininguri pentru profesori pentru a fi mereu la curent cu toate noutatile care apar in domeniul pe care ei il predau.

Tehnica moderna

STEP IT Academy dispune de 250 de laboratoare si de peste 3.000 de PC-uri. Fiecare student lucreaza individual la cate un computer.

Pregatire practica intensa

Procesul de studiu este bazat pe pregatirea parctica si comunicarea cu profesorul. Cunostintele noi se aplica mereu in practica pentru fixare.

Diploma internationala

Absolventii STEP IT Academy primesc diplome internationale de absolvire.

Certificate internationale

STEP IT Academy este centru autorizat Cisco, Autodesk. Absolventii acestei academii primesc certificare internationala la finalizarea cursurilor.

Program flexibil al orelor de curs

Puteti alege orele de curs in raport cu nevoile dumneavoastra (dimineata, seara, in zilele lucratoare sau in weekend). Astfel, cursurile academiei pot fi combinate si cu alte institutii de invatamant.

Lipsa alternativelor

STEP IT Academy este o institutie de invatamant care nu are concurenta serioasa pe piata din Romania. Investitiile in acest proiect au fost mari, iar rezultatele sunt pe masura.

Intermediere la angajare

Companii mari din domeniul IT fac frecvent recrutari din randul studentilor nostri. Astfel, aproximativ 25% dintre cursanti primesc propuneri de angajare de la parteneri inca din primul an de studiu.

Grupe restranse de cursanti

Grupele sunt formate din aproximativ 10 - 12 persoane. Predarea este axată pe lecţiile practice şi comunicare cu profesorul, pe o abordare individuală a fiecărui student.

Lipsa coruptiei

In cadrul Academiei STEP IT nu se ia mita si nu se avanseaza fara fixarea cunostintelor predate.

STEP IT Academy

Una dintre cele mai mari institutii private de invatamant, extinsa in 16 tari prin 36 de filiale

Academia STEP IT este considerata ca fiind cel mai bun centru de invatamant Cisco al Europei si cel mai bun in CSI Maya 3D

STEP IT Academy este o institutie de invatamant care nu are concurenta serioasa pe piata din Romania. Investitiile in acest proiect au fost mari, iar rezultatele sunt pe masura

Metode autorizate care au primit calificative favorabile din partea specialistilor din intreaga lume, precum si materiale de studiu actualizate

Studentii STEP IT Academy au ocupat primele locuri in cadrul celor mai prestigioase concursuri internationale.

Peste 18.000 dintre studenti si peste 80.000 de absolventi ai filialelor STEP IT Academy activeaza acum in domeniul IT.

Absolventii STEP IT Academy lucreaza in 36 de tari. Multi dintre ei sunt fondatorii propriilor start-up-uri.

Centru de studiu autorizat Cisco, Autodesk, etc.

Peste 600 de profesori

Cunostinte practice, necesare in industria IT.

Companii, in care lucreaza
absolventii Academiei STEP IT

Doriti sa vi se trimita o serie demonstativa de lectii?


Yes
No

Va rugam sa completati urmatorul formular


Introduceti codul SMS pentru confirmare