Bucuresti Strada Banu Antonache 40-44 (Floreasca)

Invatamant si facturare:+40 (753) 045 921

Învață să construiești și să
promovezi un site cu
cursurile de web design
STEP IT Academy

Înscrie-te acum

Program de studiu

 • Destinat
 • celor cu vârsta cuprinsă între 15 şi 55 ani
 • Durata cursurilor
 • 1 an
 • Programul cursurilor
 • 3 ore de 2 ori pe săptămână
 • Variante de program
 • Marti - 18:00- 21:00
  Sâmbătă - 16:30 - 19:30
 • Preţ:
 • De la 750 RON/lună
 • Înscrie-te

Ce vei învăța la cursurile de web design și development?

 • Să dezvolți un proiect web de la zero: de la crearea documentelor premergătoare la implementarea software și promovarea proiectului;
 • Să știi sa utilizezi limbajele de marcare HTML5 și CSS3;
 • Să știi sa utilizezi Java Script și biblioteca jQuery;
 • Să utilizezi serverele web;
 • Să creezi un proiect care menține un nivel ridicat de user experience;
 • Să promovezi site-urile prin optimizarea SEO și prin SMO;
 • Să folosești PHP împreună cu MySQL pentru aplicații.

Despre toate acestea și multe altele vei afla la STEP IT Academy alegând cursurile de web design și development.

Programa de curs

Care sunt avantajele
ca specialist Web Design & Development?

Salariul mare

Web Designerii care sunt și Web Developeri buni și vice versa sunt o raritate pe piață, iar cererea pentru astfel de profesioniști este mare. Conform Ghidului Salariului 2016, remunerația medie a acestor specialiști este de 2000 Euro/lună.

Piaţă de lucru în creştere

România este văzută ca o țară cu foarte mare potențial pentru dezvoltare în următorii ani. O estimare ANIS arată că, până în anul 2020, cererea de specialiști în tehnologii informaționale se va tripla în comparație cu cei aproximativ 95.000 de specialiști existenți la momentul actual.

Angajare garantată

Chiar dacă în fiecare an sunt peste 7000 de absolvenți pregătiți pentru a deveni specialiști web design sau developeri (studiu Brainspotting), numărul lor nu reușește să acopere nevoia din ce în ce mai mare a angajatorilor, astfel că șansele de angajare după absolvire rămân în continuare de 100%.

Carieră internațională

Un specialist în dezvoltarea proiectelor web are posibilitatea de lucra ca angajat sau freelancer pentru companii sau proiecte din toată lumea deoarece nu este limitat de țara sau locul din care își desfășoară activitatea.

Condiţii unice de lucru

Un sediu modern și un spațiu de lucru confortabil, abonamentele medicale şi abonamentul la sala de sport, spațiile pentru jocuri şi pentru odihnă sunt doar câteva din beneficiile prin care companiile atrag specialiștii web.

Dezvoltare continuă

Un specialist în web design și web development este mereu în pas cu evoluția tehnologiei. Vor apărea mereu noi moduri în care îți poți folosi experiența și creativitatea.

De ce să alegi Academia STEP IT?

16
tari
43
filiale
600
profesori
20000
studenti
80000
absolventi

Obiectivul Academiei este integrarea profesională în industria IT a fiecărui absolvent

Specializare exclusiv în domeniul IT

Academia a fost înființată în anul 1999 și deține metode de predare noi, unice și adecvate industriei IT, testate de-a lungul anilor.

Aprecierea companiilor

Academia STEP IT este unul dintre cele mai mari centre de studiu autorizate Microsoft, Cisco și Autodesk, fiind considerat cel mai bun centru de învățământ Cisco al Europei și cel mai bun centru în CSI Maya 3D la nivel mondial.

Orientare profesională

Prin colaborarea cu People Centric, agenție de recrutare IT, studenții au parte de orientare profesională, atât în timpul studiului, cât și la absolvire. Anual, People Centric evaluează peste 25.000 de specialiști IT și îi susțin în procesul de angajare în cadrul companiilor IT&C.

Succesul studenților

Studenții acumulează cunoștințe practice necesare în industria IT pe care le pot aplica la doar câteva luni după începerea cursurilor de web design și development.

Companii în care lucrează
absolvenții Academiei STEP IT

Testimoniale
din partea absolvenților

Vladimir Pavliiciuc,
absolvent anul 2012,
designer freelance

Am apreciat metodele de predare ale academiei și faptul că nu există materii inutile în programă. Înainte de Step IT, am studiat la o universitate din Italia și pot să spun că academia corespunde cu standardele europene. Colaborez cu mulți clienți străini, iar munca mea se ridică la nivelul altor designeri din Europa, ceea ce mă menține competitiv pe piața.

Maxim Belchin,
studii superioare
Developer în AB Soft

În STEP IT Academy ne-am pregătit pentru cerințele reale ale pieței. În afară de teorie și dezvoltarea abilităților practice pentru crearea de software, profesorii ne-au învățat să lucram în echipă și să comunicăm cu clienții. Încă din primul an de studiu în academie am obținut un job în domeniul în care mă pregăteam, iar un an mai târziu am fost promovat Team Leader.

Doriti sa vi se trimita o serie demonstativa de lectii?


Yes
No

Va rugam sa completati urmatorul formular


Introduceti codul SMS pentru confirmare