Компьютерная Академия Шаг | Полноценное IT-образование‎. Авторские методики, преподаватели-практики, 100% практических занятий. Ты будешь понимать принципы программирования и сможешь выбрать свой путь в IT.

Ваш браузер устарел!

Вы пользуетесь устаревшим браузером Internet Explorer. Данная версия браузера не поддерживает многие современные технологии, из-за чего многие страницы сайта отображаются некорректно, и могут работать не все функции. Рекомендуем просматривать сайт с помощью актуальных версий браузеров Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera Microsoft Edge

Prin completarea formularului vă exprimați acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, în scopul asigurării comunicării și a prestării serviciilor noastre către dumneavoastră, și de a nu se transmite persoanelor terțe.

Mai multe detalii.

Minecraft Education

Gratuit

Școala Gimnazială 'Petre Ispirescu', Aleea Universității, nr.40, Constanța

Îți dorești să afli care este atmosfera la Step IT Academy și să vezi cum se desfășoară cursurile IT pentru copii într-o manieră eficientă cu un sistem de predare modern, bazat 100% pe activități practice? Atunci te invităm sa îți înscrii copilul la o lecție demonstrative gratuită.

Similar cu LEGO, Minecraft este un simulator virtual de construcții în care fiecare copil poate crea o lume virtuală fără limite, poate construi orice, poate călători și poate da formă propriilor idei. Înscrie-te la o lecție demo și copilul tău va avea oportunitatea să:

· Învețe să utilizeze blocuri de cod pentru a-l lua pe Steve sau Alex într-o aventură în universul Minecraft;

· Descopere despre bazele logice ale programării, începând cu nucleul programării;

· Programeze propiul joc Minecraft;

· Învețe secvențialitatea comenzilor, identificarea pattern-urilor, utilizarea procedurilor și a buclelor.

Cu o experiență de peste 4 patru în susținerea de cursuri pentru copii, ne extindem și în Constanța. Te invităm să descoperi o parte din programul educațional pe care l-am creat special pentru copii între 7 și 14 ani!

Solicitați un apel înapoi