Компьютерная Академия Шаг | Полноценное IT-образование‎. Авторские методики, преподаватели-практики, 100% практических занятий. Ты будешь понимать принципы программирования и сможешь выбрать свой путь в IT.

Ваш браузер устарел!

Вы пользуетесь устаревшим браузером Internet Explorer. Данная версия браузера не поддерживает многие современные технологии, из-за чего многие страницы сайта отображаются некорректно, и могут работать не все функции. Рекомендуем просматривать сайт с помощью актуальных версий браузеров Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera Microsoft Edge

Prin completarea formularului vă exprimați acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, în scopul asigurării comunicării și a prestării serviciilor noastre către dumneavoastră, și de a nu se transmite persoanelor terțe.

Mai multe detalii.

ROBOTOLANDIA

Gratuit

Banu Antonache 40-44, Etajul 2, Step IT Academy

Îți dorești să aflii care este atmosfera la Step IT Academy și să vezi cum se desfășoară cursurile IT pentru copii într-o manieră eficientă cu un system de predare modern, bazat 100% pe activități practice? Atunci te invităm sa îți înscrii copilul la o lecție demonstrativă

Cursul de robotică este unul dintre cele mai îndrăgite de copii. Fiind atât de fascinat și dornic să afle secretele din spatele construcției și programării roboților, copilul tău va asimila în cel mai plăcut și rapid mod cunoștințe IT de care și el, și voi, ca părinți, veți fi foarte mândri. Vino alături de copilul tău la lecția demonstrativă de robotică, unde va avea ocazia:

  • Să descopere ce se află în spatele roboțeilor, jocurilor și desenelor animate;
  • Să înțeleagă că echipamentul denumit computer sau robot funcționează rulând programe;
  • Să construiască și să programeze cu LEGO Mindstorm;
  • Să întâlnească invitatul special: Robot Inteligent Interactiv Ubtech Alpha 1S.

Hai alături de noi să descoperi o parte din programul educațional IT pe care l-am creat special pentru copiii între 7 și 14 ani!

Solicitați un apel înapoi