Bucuresti Strada Banu Antonache 40-44 (Floreasca)

STEP IT Academy intra pe piata din Statele Unite ale Americii

29

In data de 30 noiembrie 2015 e anuntata deschiderea filialei STEP IT Academy cu numarul 35 in orasul Seattle, Statele Unite ale Americii.

In data de 30 noiembrie 2015 e anuntata deschiderea filialei STEP IT Academy cu numarul 35 in orasul Seattle, Statele Unite ale Americii. STEP IT Academy a devenit prima institutie de invatamant din Ucraina, care si-a deschis filiala în Statele Unite ale Americii. Noua filiala va fi situata in apropierea sediilor unor giganti precum Microsoft, Google, Amazon si Expedia.

Statele Unite ale Americii sunt considerate un adevarat paradis al programatorilor, deoarece salariul mediu lunar al unui specialist IT este de 8000$, dar în ciuda acestui fapt, companiilor IT americane le lipsesc specialiști calificați.

Comentariul directorului general al STEP IT Academy:

Deschiderea unei filiale în Statele Unite – nu este prima experienta a STEP IP in afara frontierelor Ucrainei. În prezent, sunt deschise 17 filiale internationale in 14 tari din Europa, Asia si America de Sud. Absolvenții STEP IT Academy lucrează în cele mai mari companii internationale din intreaga lume: Microsoft, IBM, Skype, Cisco, HP, Siemens, Amazon si altele..

Despre STEP IT Academy:

STEP IT Academy functioneaza din anul 1999 ca centru de invatamant international. Este specializat in invatamant IT profesional. Centru de invatamant autorizat de: Microsoft, Cisco, Autodesk. Astazi sunt deschise 35 de filiale in 14 tari, in care invata mai mult de 20 de mii de studenti.

Doriti sa vi se trimita o serie demonstativa de lectii?


Yes
No

Va rugam sa completati urmatorul formular


Introduceti codul SMS pentru confirmare