Компьютерная Академия Шаг | Полноценное IT-образование‎. Авторские методики, преподаватели-практики, 100% практических занятий. Ты будешь понимать принципы программирования и сможешь выбрать свой путь в IT.

Ваш браузер устарел!

Вы пользуетесь устаревшим браузером Internet Explorer. Данная версия браузера не поддерживает многие современные технологии, из-за чего многие страницы сайта отображаются некорректно, и могут работать не все функции. Рекомендуем просматривать сайт с помощью актуальных версий браузеров Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera Microsoft Edge

Prin completarea formularului vă exprimați acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, în scopul asigurării comunicării și a prestării serviciilor noastre către dumneavoastră, și de a nu se transmite persoanelor terțe.

Mai multe detalii.

MARINESCU Marie-Jeanne

Graphic Designer

Absolvent la specializarea:

Graphic Design

Ma numesc Marie-Jeanne, am 37 de ani, o experienta profesionala care nu imi aducea cele mai mari satisfactii, asa ca, in urma cu aproape doi ani, am decis ca e timpul sa ma reinventez, sa fac ceva nou si, cel mai important, din pasiune.

Am inceput sa caut si nu mi-a luat mult pana am descoperit cursul de Grafica si Design de la STEP IT ACADEMY.
Desi era un domeniu complet nou pentru mine si nu mi-a fost foarte usor sa ies din zona de confort, acum pot spune ca a fost cea mai buna decizie pe care am luat-o.

M-a atras foarte mult diversitatea programei acestui curs, faptul ca, spre deosebire de alte centre de invatamant, unde mergi si inveti o singura singura aplicatie intr-un timp destul de limitat, STEP IT oferea o gama larga de programe de studiu, de la pachetul Adobe (Photoshop, Illustrator si InDesign), la Web Design, grafica 3D, editare video, efecte speciale si asa mai departe.

Orele au fost intotdeauna bazate pe practica si foarte captivante, profesorii s-au asigurat mereu ca noi toti puteam tine pasul cu volumul de informatii oferit si ne-au sprijinit in crearea unui portofoliu pe care sa-l putem folosi mai tarziu, cand ne cautam un loc de munca in domeniul pe care l-am ales.

Cursurile STEP IT reprezinta o alternativa minunata pentru toti cei care cauta sa se redescopere, sa invete ceva nou si sa isi exploreze latura creativa.

Solicitați un apel înapoi